188. féléves Általános Konferencia

  2018 Tavaszi Általános Konferencia

  Az egyház tagjai évente kétszer összegyűlnek Salt Lake Cityben az általános konferenciára, hogy tanácsot és útmutatást kapjanak az egyház vezetőitől. A beszélők az egyház átalános felhatalmazottjai és tisztségviselői közül kerülnek ki. Ilyenkor a világ minden tájáról érkeznek egyháztagok, hogy személyesen legyenek jelen ezen az eseményen, melyet a Salt Lake Cityben lévő Templom téri Konferencia-központban tartanak.

  Azonban Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza mintegy 16 millió tagja és a konferencia iránt érdeklődő nem egyháztagok zöme nem tud személyesen jelen lenni Salt Lake Cityben, ezért az egyház ezt az eseményt több mint 90 nyelven közvetíti élőben. Ezek a közvetítések bárki által megtekinthetők.

  A konferenciai ülések részben élő közvetítés keretében, részben pedig (az időeltérés miatt) felvételről, magyar tolmácsolással kerülnek sugárzásra országszerte az egyház gyülekezeteiben és egyházközségeiben. A valós idejű közvetítések ezen az oldalon is megtekinthetők, és szintén magyar tolmácsolással kerülnek sugárzásra.

  A közvetítések időpontjai:

  Szombat délelőtti gyűlés:       szombat 18.00

  Általános női gyűlés:              vasárnap 11.00

  Szombat délutáni gyűlés:       vasárnap 14.00

  Zene és próza:                        vasárnap 17:30

  Vasárnap délelőtti gyűlés:      vasárnap 18.00

  Az általános konferencia további részleteivel kapcsolatban ezen az oldalon vagy az LDS.ORG oldalon lehet tájékozódni.