Országos FEF esemény: Olasz est - Indulás a Templomba

  Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza egy csodálatos programot szervez Budapesten Fiatal Egyedülálló Felnőttek számára. A korcsoportba tartozó fiataloknak 2019. januárjában lehetősége nyílik ellátogatni az újonnan épült Olaszországi Róma Templom nyílt napjaira. A program célja felhívni a fiatalok figyelmét a templom és az ott történő szertartások fontosságára, valamint az utazás iránt érdeklődők tájékoztatása a részvétel feltételeiről. A program ingyenes és minden korosztályba tartozó számára nyitott! Minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki a program ideje alatt betartja az egyházi normákat.

  Program címe: FEF Olasz Est - Indulás a templomba

  Időpont: 2018. augusztus 31-én 18 órától

  Helyszín: 1122 BUDAPEST, Hajnóczy József utca 14., Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyháza gyülekezeti háza

  Program:

  17:45-ig gyülekező a gyülekezeti házban
  18:00 program nyitása
  Esti beszélgetés: Wondra elderrel az Európa Területtől és Southwick elnökkel a Budapest Magyarország Cövektől
  Vacsora
  Kötetlen buli és játékok
  Ruhaviselet: az esti beszélgetés ideje alatt vasárnapi ruha, majd a program hátralevő részére tetszőlegesen választható.


  A programon való részvétel regisztrációhoz kötött: https://www.surveymonkey.com/r/JZ393PS

  Facebook esemény:  https://www.facebook.com/events/255947061904381/

  Az Utolsó Napok Szentjeinek Jézus Krisztus Egyházában a Fiatal Egyedülálló Felnőttek (FEF) csoportjába azok a 18-30 évesek tartoznak, akik még nem élnek házasságban. A FEF program lehetőséget biztosít a fiatal felnőttek számára arra, hogy találkozzanak és időt töltsenek el együtt olyan emberekkel, akik hasonló korúak és ugyanazokat az elveket és normákat követik a mindennapi életükben. A korosztály programjai igen sokszínűek lehetnek. Az összejövetelek minden, a korcsoportba tartozó érdeklődő számára nyitottak.

  Olasz est program